Elkraftkonsulten Scadma

En snabb, skicklig och prestigelös elkraftkonsult

Scadma Konsult är ett teknikkonsultbolag som nischat sig mot elkraftteknik. Vi är en elkraftkonsult med specialistkompetens när det gäller styr- och driftövervakningssystem (SCADA) samt magnetfältsmätning och beräkningar av elektromagnetiska fält (EMF). Inom dessa fält kan vi avlasta er och tillföra nya kunskaper.

Det är lätt att samarbeta med Scadma Konsult

Ni som anlitar Scadma Konsult får en elkraftkonsult med lång erfarenhet och dokumenterade kunskaper inom elkraftteknik. För oss står kunden alltid i centrum; vårt företag fortsätter att utvecklas tack vare nöjda kunder som rekommenderar Scadma Konsult till andra företag.

Som lite mindre konsultbolag inom elkraftteknik har vi flera viktiga konkurrensfördelar. Vi är en elkraftkonsult med korta kontaktvägar och låga overheadkostnader – det är smidigt och kostnadseffektivt att samarbeta med Scadma Konsult. Du får en problemlösande och prestigelös partner som levererar i tid och med hög kvalitet.

Grundaren av företaget

Jag som grundat Scadma Konsult heter Ahmad Amer och är civilingenjör med mångårig erfarenhet av elkraftteknik. Innan jag startade företaget var jag anställd som elkraftkonsult på ett av de ledande teknikkonsultbolagen i Norden. Även i den rollen var jag specialiserad på elkraftteknik, SCADA-system och EMF.

Vänd dig till mig vid frågor av olika slag om Scadma Konsult och våra tjänsteområden. Jag träffar dig gärna för ett möte där vi lär mer om varandra och diskuterar hur ett samarbete kan se ut.

Ahmad Amer

Elkraftkonsult, ägare och grundare

ahmad.amer@scadma.se

0702-49 49 71

elkraftkonsult elkraftteknik